NemLog-in Portalen

Log ind med MitID på mobil

Når du skal logge på en digital tjeneste tilsluttet NemLog-in, som borger.dk, www.sundhed.dk, virk.dk/ virk.dk, så kan du nu anvende MitID-Erhverv.

Denne vejledning viser, hvordan man logger ind med MitID og godkender log ind med MitID appen, kodeviseren og kodeoplæseren via en mobiltelefon.

Forudsætninger

• Du har een af de fire nye MitID identifikationsmidler: MitID appen, MitID kodeviser, MitID chippen og MitID kodeoplæser.

Gå direkte til det MitID identifikationsmiddel du bruger

1. Log ind og identificer dig med MitID applikationen på mobil.

2. Log ind og identificer dig med MitID kodeviser på mobil

3. Log ind og identificer dig med din MitID kodeoplæser på mobil

4. Når du er logget ind med dit MitID identifikationsmiddel på mobil

1. Log ind og identificer dig med MitID Appen på mobil

Sådan gør du

Trin 1. Når du trykker 'log ind' hos en digital tjeneste tilsluttet NemLog-in, kommer login-vinduet frem. Klik, i toppen af venstre hjørne for at se menuen din mobiltelefon eller tablet.

Trin 2. Her vælger du at bruge dit MitID til at identificere dig med.

Trin 3. Indtast dit bruger-id.

Trin 4. Her kan du vælge at sætte flueben i 'husk mig', hvis du ønskert at gemme dit bruger-id.

Trin 5. Klik på Fortsæt

Trin 6. Indtast din adgangskode.

Trin 7. Klik på fortsæt.

Trin 8. Nu skal du godkende anmodningen på din mobiltelefon.

Trin 9. Du har downloaded MitID appen på din mobiltelefon. Godkend anmodningen i MitID-appen på din mobiltelefon.

Trin 11. Nu får du en besked om, at din identitet godkendt.

2. Log ind og identificer dig med MitID kodeviser på mobil.

Sådan gør du

Trin 1. Når du trykker 'log ind' hos en digital tjeneste tilsluttet NemLog-in, kommer login-vinduet frem. Klik, i toppen af venstre hjørne for at se menuen din mobiltelefon eller tablet.

Trin 2. Her vælger du at bruge dit MitID til at identificere dig med.

Trin 3. Indtast dit bruger-id.

Trin 4. Her kan du vælge at sætte flueben i 'husk mig'. NemLog-in vil herefter huske dig bruger -id til kommende brug.

Trin 5. Klik på Fortsæt

Trin 6. Indtast din adgangskode.

Trin 7. Klik på fortsæt.

Trin 8. Tryk, på knappen for at generere en engangskode.

Trin 9. Indtast koden i de tomme felter.

Trin 10. Klik på Godkend.

Trin 11. Nu er MitID identifikationen godkendt.

3. Log ind og identificer dig med din MitID kodeoplæser på mobil

Sådan gør du

Trin 1. Når du trykker 'log ind' hos en digital tjeneste tilsluttet NemLog-in, kommer login-vinduet frem. Klik, i toppen af venstre hjørne for at se menuen din mobiltelefon eller tablet.

Trin 2. Her vælger du at bruge dit MitID til at identificere dig med.

Trin 3. Indtast dit bruger-id.

Trin 4. Her kan du vælge at sætte flueben i 'husk mig'. NemLog-in vil herefter huske dig bruger -id til kommende brug.

Trin 5. Klik på Fortsæt

Trin 6. Indtast din adgangskode.

Trin 7. Klik på fortsæt.

Trin 8. Klik på den røde knap for at generere en engangskode.

Find vejledningen 'Aktivér din nye MitID kodeoplæser' på https.//MitID.dk/ ( Mangler link)

Trin 9. Indtast engangskoden i de tomme felter.

Trin 10. Klik på godkend.

Trin 11. Nu er MitID identifikationen godkendt.

4. Når du er logget ind med dit MitID identifikationsmiddel på mobil

Her vælger du at logge ind som privatperson eller ledelsesrepræsentant (virksomhedsidentitet). En ledelsesrepræsentant er en person som kan repræsentere (bemyndiget, en med tegningsret) en organisation, virksomhed eller forening.

Klik på boksen med personen eller kufferten, for at vælge hvilken identitet du vil logge ind med.

Tilbage til toppen