Testportalen


Pre-produktionsmiljø for brugerorganisationer (Devtest4)

Vejledningerne på denne side omhandler brug af NemLog-ins pre-produktionsmiljø og er primært henvendt til brugerorganisationer. Tjenesteudbydere kan også anvende funktionaliteten til at oprette testdata i form af brugerorganisationer i MitID Erhverv med tilhørende testbrugere.

Den funktionalitet, der kan testes, er generel funktionalitet til administration af brugere, udstedelse af certifikater samt login og signering med erhvervsbrugere. Man kan teste både gennem den grafiske brugergrænseflade, MitID Erhverv (Erhvervsadministrationen), og gennem de nye IdM- og certifikat API’er, hvis man har behov for at integrere til egne systemer.

Tjenesteudbydere og brokere anbefales som udgangspunkt at teste mod NemLog-in’s integrationstestmiljø som beskrevet på NemLog-in’s TU-site og broker-site med mindre de specifikt har brug for test med erhvervsbrugere. Tilslut et it-system til pre-produktionsmiljøet som tjenesteudbyder.

Guide til opsætning af testorganisationer

For at kunne teste login og signering med erhvervsbrugere samt udstedelse af de nye OCES3 certifikater, skal du have oprettet en brugerorganisation i en test-instans af MitID Erhverv. Via links nedenfor, finder du relevant info og vejledninger til at komme i gang

VIGTIG: Vi anbefaler, at du starter med at læse denne:

Guide til oprettelse af testorganisationer i pre-produktionsmiljøet. Opdateret november 2023.

Her kan du hente eksempel på JSON input fil omtalt i guiden.

Film med demoer af miljøet

Herunder kan du se film, som illustrerer udvalgte aspekter af pre-produktionsmiljøet (åbner i et nyt vindue):

Episode 1: Oprettelse af testdata i MitID Erhverv

Episode 2: Opsætning og test af Lokal IdP

Til episode 2 er der et eksempel på en metadatafil for en lokal test IdP.

Episode 3: MitID Erhverv testdata via CVR simulator (forældet, ny på vej)

Episode 4: Udstedelse af OCES3 certifikater